Skylum Luminar AI -ihonehostaja

Luminar AI:n avulla voit muutamassa sekunnissa pehmentää mallin ihoa, suurentaa silmiä tai valkaista hampaita.

© Skylum Luminar AI

Kolme hyvää syytä käyttää Luminar AI:ta muotokuvissa

Tekoäly on mullistanut kuvankäsittelyn, ja Luminar AI -kuvankäsittelyohjelmalla saat nopeasti upeita tuloksia. Tästä voit lukea, mitä sovellus voi tehdä ja miksi sitä kannattaa käyttää.

maanantai 18. lokakuuta 2021 teksti C. Trant

Tekoäly kuvankäsittelyssä on uusi keksintö, joka tekee muokkausvaiheesta älykkäämmän ja nopeamman. 

Luminar AI on yksi pisimmälle kehitetyistä tekoälyllä toimivista editointiohjelmista. Se on todella muuttanut tapojamme muokata muotokuvia.

Tässä on kolme hyvää syytä miksi Luminar AI:ta kannattaa käyttää.

1. Saat salamannopeasti upeita tuloksia 

Kuvankäsittely vaatii usein teknistä taitoa ja paljon harjoittelua, mutta Luminar AI:n lanseerauksen myötä kaikki voivat nyt saada hyviä tuloksia nopeammin ohjelman tekoälyn avulla.

Muokkaukset, jotka aiemmin saattoivat kestää useita minuutteja tai jopa tunteja, valmistuvat nyt hetkessä, sillä Luminar AI pystyy ainakin jossain määrin ajattelemaan itse.

Luminar AI tunnistaa automaattisesti muotokuvien silmät, nenän ja suun ja päättää, kuinka paljon tai vähän niitä on muokattava. 

> Lue myös: Parhaat kamera-asetukset muotokuviin

Ihon parannus Luminar AI:ssa

Jos haluat mallillesi sileämmän ihon, vedä vain Skin AI -liukusäätimistä. Aiemmin sinun piti merkitä kaikki paikat, joissa ihoa pitäisi parantaa. Luminar AI löytää nyt ihoalueet itse.

© Luminar AI

2. Kaikki voivat käyttää Luminar AI:ta

Luminar AI on helppokäyttöinen. Ohjelma tietää esimerkiksi silmien, suun ja nenän sijainnin, joten sinun ei tarvitse merkitä niitä.

Siten sinun ei tarvitse käsitellä useita kerroksia muokkauksessa, eikä sinun tarvitse tuntea erilaisia muokkaustyökaluja, koska koko muokkaus tapahtuu liukusäätimien avulla.

> Lue myös: Aloittelijan muotokuvaopas

Silmien muokkaaminen Luminar AI:ssa.

Luminar AI:lla on paljon enemmän silmien muokkausmahdollisuuksia kuin Photoshop 2021:llä. Voit esimerkiksi luoda heijastuksia silmiin, mutta voit myös muuttaa mallin silmien väriä. 

© Luminar AI

3. Luminar AI:ssa on enemmän älykkäitä toimintoja kuin Photoshop 2021:ssä

Luminar AI:ssä on yleensäkin enemmän älykkäitä toimintoja kuin Photoshop 2021:ssä, mikä helpottaa muotokuvien nopeaa muokkaamista. 

Luminar AI tarjoaa monia älykkäitä työkaluja, jotka auttavat tasoittamaan ihoa sekä poistamaan epäpuhtauksia ja ryppyjä.

Jos haluat saavuttaa samat tulokset Photoshop 2021:ssä, sinun on tehtävä muokkaukset itse, ja se voi olla aikaa vievä prosessi.

Silmien muokkauksessa Luminar AI on myös parempi kuin Photoshop 2021.

Luminar AI:ssä on yhdeksän eri toimintoa, joiden avulla saat juuri haluamasi silmät muotokuviisi.

Vertailun vuoksi Photoshop 2021:ssä on vain viisi työkalua.

> Lue myös: Viisi aloittelijan virhettä, jotka pilaavat muotokuvakuvasi

Valitsemme lopullisen voittajan Luminar AI:n ja Photoshop 2021:n välillä

Digikuvan numerossa 16/2021 teemme testin, jossa vertaamme Luminar AI -ohjelmaa Photoshop 2021 -ohjelmaan. Tästä voit lukea, mitä toimintoja saat ohjelmissa, mutta myös miten ne eroavat toisistaan. 

Testaamme ohjelmien kykyä muokata silmiä, nenää, suuta, ihoa ja kasvojen muotoa. Lopuksi valitsemme lopullisen voittajan, jotta tiedät, mitä ostat halutessasi muokata muotokuvia.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!