© Skylum

Luminar AI – helppoa kuvankäsittelyä tekoälyn avulla

Uusi Skylum Luminar AI -kuvankäsittelyohjelma käyttää tekoälyä, jonka avulla voidaan muuttaa silmien väriä, kehon muotoa tai muokata maisemia muutamalla napsautuksella.

tiistai 15. joulukuuta 2020 teksti Kristoffer Engbo

Skylum Luminar AI on valmistajansa Skylumin mukaan ensimmäinen kuvankäsittelyohjelma, joka pystyy täysin hyödyntämään tekoälyä.

Skylum kertoi ohjelmastaan syksyn alussa, ja nyt se on vihdoin saatavana. Tekoälyominaisuuksien avulla edistyksellisen kuvanmuokkauksen tekeminen on erittäin helppoa.

Luminar AI vaihtaa silmien värin

Tekoäly tunnistaa mm. ihmiset, joista voi tehdä laihempia tai lihavampia yhdellä liukusäätimellä.

Ohjelma löytää myös kasvojen piirteet, joten liukusäätimillä voidaan suurentaa silmä ja valkaista hampaita sekä vaihtaa silmien väriä omassa valikossaan.

erivärisiä silmiä

Luminar AI:n tekoäly löytää muotokuvasta silmät, joiden väri valitaan valikosta.

© Skylum

Maisemakuviin voidaan lisätä sumua. Tekoäly ottaa kuvan syvyyden huomioon realistisen tuloksen aikaansaamiseksi, ja taivas voidaan korvata muutamalla napsautuksella.

Luminar AI auttaa sommittelussa

Luminar AI sisältää paljon valmiita säätöjä, jotka voi lisätä kuviin, ja ohjelman tekoäly ehdottaa kuvankäsittelysäätöjä ja esiasetuksia kohteesta riippuen.

Tekoäly voi myös tehdä rajausehdotuksia, ja vuoden 2021 aikana tulee useita ominaisuuksia, kuten Bokeh AI, joka sumentaa kuvan taustaa.

Templates Skylum Luminar AI

Luminar AI:ssä on monia valmiita säätöjä, joita se ehdottaa kuviin.

© Skylum

Lue Skylum Luminar AI -arviomme

Tekoälyn hyödyntämisen lisäksi on myös mahdollista tehdä tuttuja väri- ja valoisuussäätöjä, lisätä terävyyttä ym. raaka- ja jpeg-kuviin.

Olemme jo testanneet ohjelmaa, ja arviomme on luettavissa Etunurkassa.

Luminar AI toimii sekä Windows- että macOS-ympäristössä, ja ohjelman hinta on avajaistarjouksessa viiden euron alennuksella 74 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!