Luminar AI kannettavassa tietokoneessa

Luminar AI on saatavana sekä Mac- että PC-tietokoneille.

© Shutterstock.com

Luminar AI muokkaa muotokuvat hetkessä

Nyt voit parannella muotokuvia entistä nopeammin, sillä Luminar AI -kuvankäsittelyohjelma tekee suuren osan työstä puolestasi. Tutustu tuloksiin ja eri mahdollisuuksiin täällä.

maanantai 19. joulukuuta 2022 teksti K. Engbo

Luminar AI tekee muotokuvien muokkaamisesta erittäin helppoa. Ohjelma tunnistaa ihon, silmät, huulet, hampaat jne. tekoälyn avulla, minkä jälkeen voit säätää asetuksia helposti liukusäätimillä.

Sinun ei siis tarvitse osata kuvanmuokkausta, eikä sinun tarvitse esimerkiksi merkitä kuvan osia itse, vaan ohjelma tekee sen automaattisesti. Sinun ei tarvitse kuin valita ohjelman tekemien muutosten teho liukusäätimillä.

>Lue myös: Parhaat kamera-asetukset muotokuvaukseen

Alla olevassa kuvassa olemme käyttäneet ohjelman älykkäitä toimintoja muun muassa silmien värin vaihtamiseen, ihon tasoittamiseen, silmien suurentamiseen, hampaiden vaalentamiseen ja taustan sumentamiseen. Tekoälyn ansiosta muokkaus valmistui minuutti 15 sekunnissa.

Paranna muotokuvia Luminar AI:lla:

Sumenna taustaa

Kirkasta kasvoja

Kavenna kasvoja

Muuta silmien väriä

Kirkasta silmiä

Valkaise silmänvalkuaisia

Suurenna silmiä

Häivytä tummat silmänaluset

Tee kulmakarvoista selkeämmät

Tee huulista punaisemmat ja tummemmat

Valkaise hampaat

Tasoita ihoa

Poista pölytahrat

Tee ihmisistä hoikempia tai tukevampia

Pienennä ihmisten vatsaa

Ohjelmaa voi käyttää kasvokuvien lisäksi myös kokovartalokuvien muokkaamiseen. Voit tehdä ihmisistä hoikempia tai tukevampia ja pienentää vatsaa. 

Alla olevassa kuvassa henkilöstä on tehty hoikempi ja vatsaa on pienennetty Luminar AI:n avulla. Alkuperäinen kuva on vasemmalla ja oikealla on säädetty versio. Vetämällä kuvan keskellä olevaa linjaa voit tarkastella näitä versioita tarkemmin.

Toiminnot saa käyttöön valitsemalla ohjelman yläosassa Edit. Tarkkaile tehosteita suuressa kuvassa, kun säädät liukusäätimiä.

>Lue myös: Kolme sommittelusääntöä, jotka kannattaa tuntea

Luminar AI:n muotokuvasäädöt

Muotokuvan säätötoiminnot on koottu ohjelman oikeassa reunassa olevaan Portrait-paneeliin.

© Shutterstock.com

Luminar AI tarjoaa myös runsaasti mahdollisuuksia parantaa muunkin tyyppisiä kuvia. Voit esimerkiksi korjata valoisuutta, värejä jne. tekoälyn avulla, ja jos haluat hallita säätöjä itse, voit käyttää monia samoja mahdollisuuksia kuin esimerkiksi Lightroomissa.

Voit säätää valoisuutta, värejä, kohinaa, terävyyttä ja paljon muuta, ja ohjelma toimii sekä raaka- että jpeg-kuville.

Olemme myös tehneet Etunurkkaan videon, joka opastaa ohjelman käytössä. Siinä näytämme, miten voit tehdä yleisiä säätöjä ja miten käytät ohjelman älykkäitä toimintoja.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!