Luminar Neo

WaterEnhancer on yksi jännittävistä uusista Luminar Neo -ohjelmistoon syksyllä saapuvista tekoälytoiminnoista.

© Skylum

Luminar Neo vie tekoälyn uusiin ulottuvuuksiin

Tänä syksynä tehokas kuvankäsittelyohjelmisto Luminar Neo esittelee kuusi uutta työkalua, jotka hyödyntävät tekoälyä entistä parempien kuvien luomiseksi.

perjantai 18. elokuuta 2023 teksti P. Siersbæk

Skylumin kuvankäsittelyohjelma Luminar Neo sisältää jo nyt tehokkaita tekoälyominaisuuksia, jotka optimoivat valokuvat automaattisesti yhdellä napsautuksella. Tulevana syksynä sitä laajennetaan kuudella lisäominaisuudella, jotka vievät tekoälyn uusiin ulottuvuuksiin.

Näihin kuuluu muun muassa SceneSwap, jolla voi korvata osia valokuvasta tekoälyn luomilla kuvaelementeillä. Ensimmäinen julkaistavista uusista työkaluista on Studio Light, jolla voi simuloida edistynyttä studiovalaistusta.

Päivitysten ohella Luminar Neo saa myös uuden, käyttäjäystävällisemmän ulkoasun. Alta näet muita jännittäviä uutuuksia.

>Lue: Näin hyvä Luminar Neo on

Luminar Neo

StudioLight-työkalulla Luminar Neo voi simuloida edistynyttä studiovalaistusta.

© Skylum

Poistaa epätoivotut kohteet

GenErase on uusi versio Poista-työkalusta, joka voi nyt paitsi poistaa epätoivottuja kohteita, myös generoida niiden tilalle ympäristöä vastaavia alueita. Esimerkiksi katujätteet, graffitit, liikennemerkit ja ajoneuvot voi näin poistaa ja korvata jollain muulla.

Laajentaa kuvia tekoälyn avulla

SceneExpand on täydellinen apuri, jos kuvan on rajaus jättää parantamisen varaa. Työkalu voi laajentaa ja täyttää kuvakenttää tekoälyn avulla, jotta esimerkiksi maisemakuvasta tulee vaikuttavampi.

>Lue myös: Toimituksen kolme suosikkia kuvankäsittelyyn ja raakamuunnoksiin

Luminar Neo

SceneExpandin avulla Skylumin Luminar Neo voi automaattisesti laajentaa kuvakenttää ja lisätä siihen sopivia elementtejä.

© Skylum

Tekee vedestä vaikuttavampaa

Water Enhance voi korostaa automaattisesti veden väriä maisemakuvissa ja tehdä kuvasta houkuttelevamman näköisen. Näin tympeän ruskean joen voi saada näyttämään siniseltä ja puhtaalta. Muihin alueisiin säädöt eivät vaikuta.

>Lue myös: Uusi sovellus hoitaa syväämisen

Luo villejä valotehosteita

Neon & Glow voi parannella valokuvia tekoälyn luomilla valotehosteilla. Niistä yksi on kuvassa olevia ihmisiä ympäröivä neonvalo, joka sulautuu luontevasti olemassa olevaan valaistukseen.

Luminar Neo

Neon & Glow -työkalun avulla voi luoda valokuviin upeita valotehosteita.

© Skylum

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!