Kätevä sovellus hoitaa syväämisen

Kätevä sovellus hoitaa syväämisen

Product App -sovelluksen avulla voidaan vaikkapa myytäväksi tarkoitetun kenkäparin tausta ja ympäristö helposti erottaa eli syvätä pois kuvasta.

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Kaikki, jotka ovat myyneet tavaroitaan Torissa, Huutonetissä tai sosiaalisissa medioissa, ymmärtävät tuotekuvan laadun tärkeyden: sitä parempi, mitä enemmän omat myyntikuvat muistuttaisivat oikeita tuotekuvia. Niiden käsittely on kuitenkin monesti vaivalloista ja aikaa vievää eikä siitä selviä ilman kuvankäsittelyohjelmia.

Opi Photoshopin käyttöä tästä.

Valkoisen taustan sovellus

Suosittuun Camera51-kuvankäsittelysovellukseen on tullut lisäys nimeltään Product App, joka nopeasti ja helposti erottaa kuvasta pääkohteen ja siirtää sen valkoiselle taustalle. Kohteen taustan tulee kuvattaessa olla yksivärinen. Sovellus lisää kuvaamisen jälkeen valkoiseen taustaan hieman varjoa, jotta lopputulos ei olisi liian kliininen. Käyttäjä voi myös hienosäätää kuvan ominaisuuksia.

Katso tästä, kuinka sovellus toimii.

Syväyssovellus Macille

Product App toimii vain Android-laitteissa, mutta Camera51:n kotisivuilla luvataan, että lähiaikoina myös Applen laitteisiin on tulossa oma versio, jolla voidaan syvätä ja siirtää kohde toiseen kuvapohjaan. Jos etsit tällaista ns. valkoisen taustan sovellusta Mac-koneeseen, on Adobe Photoshop Mix yksi käypä vaihtoehto.

Mutta vaikka sovellus osaa syvätä kohteen irti taustasta, on kuvankäsittelyohjelma parempi vaihtoehto, koska sillä asian voi hoitaa perusteellisemmin. Tällä videolla näytämme, kaiken olennaisen syväysten tekemisestä Photoshopilla.

Product Camera -syväyssovellus Android-laitteille löytyy Google Playstä

Saat 142-sivuisen Photoshop-kirjamme, jossa on runsaasti kuvankäsittelyohjeita Adoben ohjelmiin, ja 2 numeroa Digikuvaa hintaan 14,90.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!