PaintShop Pro 2018 Ultimate

PaintShop Pro 2018 toimii Windows-koneissa muttei Maceissa.

© Corel

PaintShop Pro helpottuu ja nopeutuu

Corel on julkistanut uuden version kuvankäsittelyohjelmastaan. PaintShop Pro 2018:ssa on mm. uusi käyttöliittymä, ja ohjelman toiminta on nopeutunut entisestään.

torstai 10. elokuuta 2017 teksti Kristoffer Engbo

PaintShop Pro kuuluu klassisiin kuvankäsittelyohjelmiin, joka on jo kauan kilpaillut Adobe Photoshopin ja Elementsin kanssa. Corel on juuri julkistanut 2018-version.

PaintShop Pro 2018:ssa on uusi Essentials-käyttöliittymä, joka on entistä havainnollisempi. 

Tämän riisutun version lisäksi käyttäjä voi työskennellä myös ns. täydellä käyttöliittymällä, jolloin käytössä ovat kaikki mahdolliset työkalut ja toiminnot.

Käyttöliittymä toimii myös kosketusnäytöillä, jolloin kuvakkeet ovat tavallista suurempia ja vetovalikoiden kokoa voidaan muutella.

Huomattavasti entistä nopeampi

PaintShop Pro 2018 Essentials workspace

Essentials-käyttöliittymään on valittu vain olennaisimmat työkalut, joten työskentely sillä on hyvin selkeää.

© Corel

Valmistajan mukaan uutuusohjelma käynnistyy 50 prosenttia nopeammin kuin aiempi versio, ja myös monet PaintShop Pron toiminnoista ovat entistä nopeampia.

PaintShop Pro 2018 on saanut 10 uutta väripalettia, 30 uutta sivellintä, 30 uutta liukutehostetta, 15 uutta kuviota ja 30 uutta tekstuuria.

PaintShop Pro 2018 maksaa 70 euroa. Kahtakymppiä kalliimpaan Ultimate-versioon kuuluu Painter Essentials 5, joka tuo valokuviin maalauksellisuutta, Perfectly Clear 3 SE, joka parantelee värejä ja yksityiskohtia, sekä AfterShot 3, joka muuntaa raakakuvatiedostoja.

Lue myös aiemman version, PaintShop Pro X9:n, testi.

Ohjelma maksaa 70 euroa täällä, josta voi ladata myös ilmaisen koeversion.

Lue myös ilmaisista kuvankäsittelyohjelmista ja toimituksemme suosikeista. 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!