Astronautti Buzz Aldrin Kuussa

Astronautti Buzz Aldrinin kuvasi Neil Armstrong Hasselblad-kameralla.

© NASA

Katso NASAn parhaat kuvat Apollo 11 -lennolta

Heinäkuun 20. päivänä vuonna 1969 eli tasan 54 vuotta sitten ihminen astui ensimmäisen kerran Kuun pinnalle, ja Etunurkan videolla on nähtävänä parhaita kuvia taustatarinoineen tuosta avaruuslennosta.

torstai 11. heinäkuuta 2019 teksti K. Engbo

Tänä kesänä 54 vuotta sitten ihminen astui ensimmäisen kerran Kuun pinnalle. Digikuvan tilaajana voit katsoa Etunurkassa videon, jossa on nähtävänä parhaita kuvia tuosta avaruuslennosta.

Linkki videoon

Tällä videolla näytämme parhaimpia kuvia, jotka NASA otti ennen ja jälkeen Apollo 11 -mission sekä sen aikana. Samalla kerrotaan kuvien tarinat.

Monet kuukuvista otettiin Hasselblad-kameroilla, ja kuvaajina toimivat astronautit Neil Armstrong, Michael Collins ja Buzz Aldrin.

> Lue myös: 5 tärkeää sovellusta avaruuskuvaajalle

Näin pääset Etunurkkaan

Video löytyy Etunurkasta, jossa on lehtemme Digitaalinen sisältö.

Digikuvan tilaajana voit kirjautua Etunurkkaan.

Napsauta oikella olevaa Kirjautuminen-linkkiä. Napsauta välilehteä Luo profiili, syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja luomasi salasana sekä napsauta Luo profiili.

Saat sähköpostiisi viestin, jossa on nelinumeroinen koodi. Syötä se vaadittuun kenttään ja napsauta Vahvista.

Kun koetat käynnistää videon tai ladata tiedoston, voit joutua syöttämään ensimmäisellä kerralla asiakasnumerosi, joka löytyy lehden mukana tulleesta laskusta. Syötä se ilman pisteitä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!