Uusia Sigma Art -objektiiveja

Sigmalta 3 uutta objektiivia

Sigman Art-mallisto on jo todella suosittu Sigma- Canon- ja Nikon-kuvaajien parissa. Nyt on tulossa erinomainen muotokuvaobjektiivi, superlaajakulma ja kivikova urheiluobjektiivi.

tiistai 20. syyskuuta 2016

Sigma teki Kölnin Photokina-messuilla julkistuksen, jotka saavat monen valokuvaajan tarkistamaan pankkitilinsä saldon.

Art-objektiivimallisto nimittäin laajenee 85 mm f/1,4 Art- ja 12-24 mm f/4 Art -objektiiveilla sekä urheillukuvaajille suunnatulla 500 mm f/4:llä.

Sigma on tehnyt objektiivit uuden sukupolven suuriresoluutioisille kameroille. Se käyttää ilmaisua "The Era of Ultra-High Resolution Digital Cameras."

Sigma 85 mm f/1,4 Art

Sigma 85 mm f/1,4 Art

85 mm houkuttelee monia muotokuvaajia, ja Sigman objektiivi on ollut pitkään tulollaan. Se kutsuu uutuuttaan lopulliseksi muotokuvaobjektiiviksi, joka on suunniteltu kaikkein edistyksellisimmille kuvakennoille.

Siinä on myös paranneltu tarkennusjärjestelmä, jossa on mm. jatkuva käsitarkennus, jonka ansiosta kuvaaja voi tarkentaa ja kiertää tarkennusrengasta samaan aikaan - myös jatkuvalla tarkennuksella.

Canoniin, Nikoniin ja Sigmaan sopiva Sigma 85 mm f/1,4 Art tulee kauppoihin lokakuun loppuun mennessä. Sen dollarihinta on noin $1200.

Sigma 12-24 mm f/4 DG HSM Art

Laajakulmaobjektiivissa on kaikkien aikojen suuri asfäärinen linssi valokuvausalalla, mikä Sigman mukaan merkitsee sitä, että vääristymää ei juuri ole. Siinä on sama tarkennusmoottori kuin 85 mm f/1,4 Artissa.

Objektivin linssit ovat FLD (F Low Dispersion) -lasia, mikä tuottaa erittäin hyvän kuvanlaadun kuvan keskustasta aina kulmiin saakka.

Sigma 12-24 mm F4 DG HSM Art tulee Canon-, Nikon- ja Sigma-runkoihin lokakuun loppuun mennnessä. Hinta on noin $1600.

Sigma 500 mm f/4 DG OS HSM Sport

Sigma 500 mm f/4 DG OS HSM Sports

Kolmas uutuus ei kuulu Art- vaan Sport-mallistoon. 500 mm f/4 DG OS HSM on Sigman Sports-malliston ensimmäinen objektiivi. Se nostaa tulevien objektiivien riman korkealle.

Objektiivi on tehty urheilu- ja luontokuvauksen ammattilaisille. Magnesiumosat sekä, veden- ja öljynkestävä etulinssi tekevät siitä hyvin kulutusta kestävän, ja se on Sigman mukaan pöly- ja roiskevesitiivis. Siinä on myös tehokas kuvanvakain (OS), josta voidaan valita käsivarakuvaus ja panorointi.

Sigma 500 mm f/4 on peto lasikseen, ja hinta on sen mukainen. Myös se tulee Canon-, Nikon- ja Sigma-runkoihin lokakuun loppuun mennessä (Nikoniin marraskuussa) hintaan $6,000.

> Lue kaikki uutiset Photokinasta täältä: Photokina: uutisoimme kuumimmat tuotejulkistukset.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!