Sony FE 35 mm F1.4 GM

Sony FE 35 mm F1.4 GM kuuluu laadukkaaseen GM-objektiivisarjaan. 

© Sony

Sonylta valovoimainen huippuobjektiivi

Sony on lisännyt laatuobjektiiviensa GM-sarjaan uuden tuotteen. FE 35 mm F1.4 GM on valovoimainen optiikka, joka sopii mm. maisema- ja arkkitehtuurikuvaajille. Olemme ensimmäisten joukossa, jotka ovat jo testanneet uutuusobjektiivin.

keskiviikko 13. tammikuuta 2021 teksti P. Siersbæk

Sonylla on laaja valikoima objektiiveja ammattimaisessa G Master-sarjassa, johon on tullut lisäys, suoranainen helmi. Tämä on lievästi laajakulmainen Sony FE 35 mm F1.4 GM, joka sopii Sonyn kinokoon järjestelmäkameroihin.

Sony lupaa, että objektiivi sopii tarkkuutensa, kontrastinsa ja terävyytensä puolesta mainiosti vaikkapa 61 megapikselin A7R IV:n aisapariksi.

> Lue myös: Siksi kannattaa hankkia 50-millinen

Sony FE 35 mm F1.4 GM

Painikkeella voi valita, säädetäänkö aukko napsautuksin vai liu'uttaen.

© Sony

Nopea ja varma automaattitarkennus

Kirkas linssi on varustettu kahdella tarkennusmoottorilla, XD Linear Motors, jotta saataisiin aikaan salamannopea, hiljainen ja turvallinen automaattitarkennus ilman tärinää.

Tarkennus tapahtuu objektiivin sisäpuolella, joten FE 35 mm F1.4 GM pysyy kompaktin (9,2 cm) pituisena. Pienin tarkennusetäisyys automaattitarkennuksella on 27 cm ja käsintarkennuksella vain 25 cm.

Sivulla olevaa ohjelmoitavaa painiketta voidaan käyttää tarkentamisen lisäksi myös muihin toimintoihin.

> Lue tämä ennen objektiivin hankkimista.

Sony lupaa pehmeää bokehia

Sony on suunnitellut objektiivin, jossa on 11 pyöreää himmenninlehteä, joilla saadaan aikaan kauniisti pehmenevä tausta. Lähimältä tarkennusetäisyydeltä tällä säänkestävällä huippuobjektiivilla saa hyviä laajakulmaisia lähikuvia.

Sonyn mukaan linssin erikoispinnoitteet minimoivat heijastukset, ja myös muiden optisten virheiden pitäisi pysyä kurissa.

Objektiivi maksaa 1800 euroa.

Lue arviomme

Me olemme jo kokeilleet tätä objektiivia, ja arvio on luettavissa Etunurkassa. Katso, täyttääkö objektiivi suuret odotuksemme.

> Lue Sony FE 35 mm F1.4 GM:n arvio täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!