Canon Speedlite EL-1

EL-1 on Canonin salamalaitteiden uusi huippumalli.

© Canon

Canonin uusi huippusalama tuo muotokuvaajille uusia mahdollisuuksia

Canon Speedlite EL-1 antaa muotokuvaajalle entistä enemmän mahdollisuuksia hallita valaistusta, jotta kuviin voitaisiin saada juuri haluttu ilme.

torstai 15. lokakuuta 2020 teksti S. Winter

Canon on juuri julkistanut uuden Speedlite EL-1:n. Se on Canonin ensimmäinen salamalaite, joka on merkitty luksusmalliksi yhtiön punaisella renkaalla.

Yksi sen uutuusominaisuuksista on kaksivärinen LED-valo, joka näyttää, kuinka valo osuu kohteeseensa, joten oikeiden asetusten valitseminen on entistä helpompaa.

Toinen mielenkiintoinen uutuusominaisuus on salaman pienin kirkkaus eli teho, joka on 1/8192 eli radikaalisti pienempi kuin markkinoiden muissa salamoissa, joissa se on yleensä 1/128.

Huippunopeat salaman latausajat (0,1–0,9 sekuntia) takaavat sarjakuvauksessa jopa 170 välähdystä kerrallaan. Virtaa riittää enintään 335 kuvaan normaaliteholla, ja salama tuottaa jopa 2345 välähdystä yhdellä latauksella.

> Lue myös: Suuri salamasanakirja – tärkeimmät termit

Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden käyttää salamaa täytevalona päivänvalossa ja siten saavuttaa luonnollinen lopputulos.

Lisäksi EL-1:n uusi ja käyttö on tehty helpoksi, ja laite kestää sadetta ja kylmää saman verran kuin Canon-kameroiden huippumalli EOS-1D X Mark III.

Salamalaitteen toimitukset alkavat vuodenvaihteessa, ja hinta on 1 259 euroa. 

> Lue myös: Valitse sopiva salamalaite

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!