Canon Pixma Pro-200

Canon Pixma Pro-200:ssa on wi-fi-liitäntä langattomaan tulostukseen myös tableteista ja älypuhelimista.

Canon panostaa väreihin uudella tulostimellaan

Canon tuo markkinoille A3 + -koon Canon Pixma Pro-200 -kuvatulostimen, joka on edeltäjäänsä pienempi mutta toistaa suuremman väriavaruuden.

torstai 22. lokakuuta 2020 teksti K. Engbo

Näyttää hyvältä, kun parhaat kuvat tulevat tulostimesta suurikokoisina. Canon on suunnannut uuden valokuvatulostimensa harrastajille, jotka haluavat tulostaa kuviaan suuressa A3 + -koossa, joka on 32,9 x 48,3 cm.

Uudessa Canon Pixma Pro-200:ssa on kahdeksan mustepatruunaa, joissa on väriainepohjaisia musteita, ja edeltäjäänsä Canon Pixma Pro-100S:ään verrattuna uudessa mallissa on uusi mustejärjestelmä, joka valmistajan mukaan tuottaa entistä suuremman väriavaruuden punaisen, sinisen ja mustan osalta.

> Lue myös: 9 ohjetta kuvaajana kehittymiseen

Tulostin voi tulostaa useille erilaisille paperityypeille – sekä paksulle taidepaperille että yleisemmälle kiiltävälle paperille. Kooltaan uusi A3 + -tulostin on 15 prosenttia pienempi kuin edeltäjänsä.

Ohjelmisto käy Lightroomiin ja Photoshopiin

Tulostimen mukana tulee Canon-ohjelmisto, jolla voidaan sovittaa kuvia tietokoneen näytöltä tulostettavaksi. Ohjelmistoa voidaan käyttää myös Photoshopin ja Lightroomin laajennuksena.

Pixma Pro-200 oikaisee korjaa paperin, jos se on hieman vinossa. Kolmen tuuman näytöltä näkyvät myös QR-koodit musteen tilaamista varten ja virhekoodien varalta. Ne skannataan älypuhelimella, minkä jälkeen voidaan tilata uutta mustetta sekä tunnistaa vika.

A3+ -tulostin tulee myymälöihin marraskuussa, ja sen hinta on 529 euroa.

> Vain tilaajille: Opi lisää Lightroomia -videokoulu

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!