Siirrä kuvat puhelimesta nopeasti

Matkapuhelimella otetut kuvat näyttävät paremmilta suurelta näytöltä. Kerromme, miten kuvat siirretään PC:lle tai Macille, jossa voit käsitellä kuvia – sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmillä toimivista puhelimista.

tiistai 26. heinäkuuta 2016 teksti PH

Toimipa puhelin iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä, ja olipa tietokone Mac tai PC, kuvien siirtäminen ei ole niin yksinkertaista kuin luulisi.

Kaikki järjestelmät eivät tahdo ymmärtää toisiaan ja menetelmien nopeudessakin on eroja.

iPhone ja Mac ovat helppo yhdistelmä

Jos käytät iPhone-puhelinta ja Macintosh-tietokonetta, kuvien siirtäminen langatta iCloudin avulla on hyvin yksinkertaista. Kun iCloud on käytössä sekä iPhonessa että Macissa, kuvat siirtyvät automaattisesti.

Jos taas haluat käyttää siirtoon johtoa, voit siirtää kuvat puhelimesta Kuvat- tai Lightroom-ohjelmaan liittämällä johdon ja seuraamalla koneen antamia ohjeita.

Onedrive Androidiin

Jos puhelimen järjestelmä on Android ja haluat siirtää kuvat langattomasti PC- tai Mac-tietokoneeseen, Onedrive-ohjelma on erinomainen ratkaisu. Ohjelma asennetaan sekä tietokoneeseen että puhelimeen, ja sitten kuvia voi siirtää kumpaankin suuntaan.

Android ja Apple eivät oikein keskustele keskenään. Jos haluat siirtää kuvat kaapelilla Android-puhelimen ja Macin välillä, Macin ilmainen Android File Transfer on kätevin ratkaisu.

Yleensä voit valita, käytetäänkö siirrossa Apple Kuvat-, Microsoft Valokuvat- vai Adobe Lightroom ohjelmaa kuvien siirtämiseen puhelimesta tietokoneeseen.

Tilaajat voivat ladata ilmaiseksi Digikuva-lehden jutun, jossa kerrotaan miten tarvittavat ohjelmat saa maksutta ja opastetaan vaihe vaiheelta, miten kuvat siirretään iPhone- ja Android-puhelimista PC:lle ja Macille.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!