Photoshop-videokurssi

Ilmainen Photoshop-videomme, jossa annamme yleiskuvan kuvanmuokkausohjelmasta, kestää noin vartin.

Ilmainen Photoshop-kurssi aloittelijoille

Aloita Photoshopin käyttö maksuttomalla videokurssillamme, jossa annamme yleiskuvan kuvanmuokkausohjelmasta ja näytämme, missä tärkeimmät toiminnot ovat.

lauantai 29. huhtikuuta 2023 teksti K. Engbo

Photoshop on ehkä maailman tunnetuin kuvanmuokkausohjelma, ja se sisältää lähes loputtomasti mahdollisuuksia parantaa kuviasi sekä tehdä upeita manipulaatioita ja yhdistellä kuvia eri elementeistä.

>Lue myös: Kaikki tietämisen arvoinen muotokuvauksesta

Kun avaat Photoshopin ensimmäisen kerran, se voi vaikuttaa ylivoimaisen vaikealta, ja ohjelman rakenne voi olla hankala hahmottaa. Autamme kuitenkin pääsemään alkuun Photoshopin käytössä. Alla olevalla ilmaisella videolla käymme läpi käyttöliittymän ja näytämme, mitkä ovat valokuvaajan tärkeimmät toiminnot.

Näytämme muun muassa, mistä löydät Photoshopin työkalut ja niiden asetukset sekä mitä eri valikkokohdissa on. Kerromme myös, mitä paletit ovat ja miten niitä käytetään.

Video on osa Photoshopin peruskurssia, jonka voit katsoa täältä.

Peruskurssissa on yhteensä kahdeksan videota, ja peruskurssin muissa videoissa käymme läpi muun muassa kerrosten käytön, syväämisen, kloonauksen ja paljon muuta.

>Lue myös: Upeampia kuvia kuusta

Photoshopin peruskurssi

Videoissa esitellään myös, miten alla olevan kuvan värejä, kirkkautta, kontrastia ym. parannetaan. Vasemmalla näkyy alkuperäinen kuva, oikealla on säädetty versiomme. Vedä keskiviivaa nähdäksesi enemmän molemmista kuvista.

Olemme tehneet myös videosarjan, joissa käymme läpi Photoshopin työkaluja. Voi katsoa sen täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!