Elokuussa 2023 arvostellut tuotteet


Elokuun kuvausvälinearvostelut 2023

Katsaus elokuussa 2023 kokeilemiimme kameroihin, objektiiveihin ja kuvausvälineisiin.

keskiviikko 6. syyskuuta 2023 teksti K. Engbo

DigiKUVA testaa aktiivisesti uusia valokuvauslaitteita, ja elokuussa 2023 testasimme uusia järjestelmäkameroita, objektiivin, toimintakameran, mikrofoneja ja paljon muuta. Täältä näet kaikki elokuussa 2023 arvostelemamme laitteet ja Etunurkasta voit myös lukea arvostelut kokonaan.

DJI Inspire 3

Huippudrooni on hintava, mutta siinä onkin täyskennokamera, jossa on vaihdettava objektiivi. Katso arvostelustamme, millaista kuvaa mahtavalla kameradroonilla saa.

Lue DJI Inspire 3:n arvostelu täältä.

Sony Xperia 1 V

Sonyn ykköspuhelimen kamera on puhelinkameroista lähimpänä järjestelmäkameraa. Puhelimen kameran käyttöliittymä on samanlainen kuin Sonyn kameroissa, ja valonmittauksen, ISO-arvon ja tarkennuksen säätöihin pääsee ketterästi.

Lue Sony Xperia 1 V:n arvostelu täältä

Insta360 GO 3

Insta360 GO 3
© Insta360


DJI:n ja GoPron toimintakameroiden rinnalla Insta360 on aivan omaas luokkaansa. Kameraosa on kooltaan vain 5,5 x 2,3 cm ja painaa 35 grammaa. Mukana tulee Action Pod -latauskotelo, jossa oleva näyttö toimii myös kaukosäätimenä ja kameran laturina.

Lue Insta360 GO 3:n arvostelu täältä

Sony ECM-M1

Tämä pieni mikrofoni Sonyn järjestelmäkameroille on uraauurtava. Taustan säätöpyörällä voidaan valita kahdeksasta eri suuntauskuvasta sen mukaan, mistä ääntä halutaan tallentaa.

Lue Sony ECM-M1:n arvostelu täältä

Xiaomi 13 Pro

Kiinalaisen Xiaomin ykkösmallissa on laajakulmakamera, jonka 1-tuuman kenno on muihin verrattuna valtava. Kameralla saakin hyviä kuvia hämärässä, mikä näkyy erityisesti raakamuotoisissa kuvissa. Kamerajärjestelmä ja objektiivit ovat Leican käsialaa, ja Leica on osallisena myös loistavassa kamerasovelluksessa, jossa voit valita kahden Leica-kuvatyylin välillä.

Lue Xiaomi 13 Pron arvostelu täältä

Saramonic BlinkMe B2

Saramonic BlinkMe B2

BlinkMe B2:ssa on kaksi mikrofoniyksikköä, jotka voi kiinnittää kuvattavien vaatteisiin. Ne lähettävät signaalia langattomasti salamakenkään asetettuun järjestelmän vastaanottimeen, joka sitten lähettää äänen edelleen kaapelin kautta kameraan.

Lue Saramonic BlinkMe B2:n arvostelu täältä

Sony FE 16-35mm F2.8 GM II

Sony tuo nykyisin markkinoille uusia versioita objektiiveistaan. Tämän objektiivin koko ei ole muuttunut olennaisesti, joten merkittävimmät parannukset löytyvät optiselta puolelta. 

Lue Sony FE 16-35mm F2.8 GM II:n arvostelu täältä

Sony A7CR

Sony A7CR
© Sony

A7CR er en kompakt udgave af det næsten adelige A7R V med den høje opløsning. Den nye miniudgave har samme sensor med 60,2 mio. pixels og samme intelligente autofokus, der genkender mennesker, dyr, fugle osv.

Læs anmeldelsen af Sony A7CR her

Sony A7C II

Maailman pienin järjestelmäkamera, jossa on täyskenno, sisäänrakennettu kuvanvakain ja elektroninen etsin. 

Lue Sony A7C II:n arvostelu täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!