Giant and girl on picnic

Surrealismin ja manipulaation taitajasta Pohjoismaiden nuori kyky 2016

22-årig ruotsalaisnainen on tuore Pohjoismaiden nuori kyky -kilpailun voittaja. Hänen fantasianomaisissa kuvissaan ihmisen pää on muuttunut kananmunan kuoreksi ja jättiläinen toimii keinuna.

torstai 15. syyskuuta 2016

Ruotsalainen 22-vuotias Anna Winér on uusi Pohjoismaiden nuori kyky.

Toimituksemme ihastui hänen hauskoihin ideoihinsa ja niiden kiinnostavaan toteutukseen, ja voimme vain kehua hänen tekniikkaansa niin kuvaamisen kuin kuvankäsittelynkin osalta.

Hänen kuvatyylinsä on hyvin tunnistettava, ja kuviensa kautta hän pyrkii välittämään ajatuksiaan muille.

Drown my sorrows

”Valokuvissani yritän näyttää ihmisille enemmän kuin vain jotain kaunista. Haluan herättää katsojissa tietoisia ajatuksia siitä, miten me elämme. Sen vuoksi jokaisella kuvalla on nimi avuksi assosiaatioiden muodostamisessa”, Anna Winér kertoo.

> Pohjoismaiden nuori kyky 2016 -voittajakolmikko.

The world isn't upside down, humanity is

Suunnittelu vie eniten aikaa

Anna kuvaa Canon EOS 5D Mark III -rungolla, 50 ja 85 millin objektiiveilla ja yhdellä tai kahdella salamalaitteella. Hän käyttää yhden kuvan ottamiseen aikaa keskimäärin tunnin, kun taas yhden kuvan käsittelyyn Photoshopissa ja Lightroomissa uppoaa viisikin tuntia.

Ads can turn and twist everything, even you

“Ylivoimaisesti eniten aikaa kuluu kuvien ja kuvaustilanteiden suunnittelemiseen, sillä jo yhden kuvan suunnittelu voi viedä viikkoja. Minun täytyy ensin luoda kuva mielessäni, ja inspiraation lähteenä voi olla laulu, kirja, uni tai vaikka jokin tapahtuma,” selittää Anna, ja kertoo samalla saavansa parhaat ideansa kylpyhuoneessa, sängyssä ja bussissa.

If it's a crime to make people smile I should be in prison for lifetime

Videolla nähdään kilpailun osallistuneiden parhaita otoksia.

She know how to beard with me

Honesty doesn't give me a lot of friends, but it gives me the right ones

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!