Lexar
© Lexar

Lexar heräsi henkiin

Tunnettu muistikorttivalmistaja lopetti toimintansa viime vuonna, mutta Lexar pelastettiin ja tuotanto on aloitettu uudestaan.

keskiviikko 15. elokuuta 2018 teksti K. Engbo

Lexarilla on takanaan yli kaksikymmenvuotinen taival, ja yritys on kuulunut johtaviin muistikorttien, usb-muistitikkujen ja kortinlukijoiden valmistajiin, mutta vuonna 2017 tie katkesi.

Emoyhtiö Micron päätti lakkauttaa Lexarin. 

Pelastajaksi ilmaantui kiinalainen Longsys, joka samana vuonna osti merkin ja on nyt kertonut, että Lexar palaa kokopäiväiseen tuotantoon ja julkistaa uusia tuotteita tulevan syksyn aikana.

Lexar mukana suurilla messuilla

Lexar on kautta aikain tunnettu muistikorteista, jotka erottautuvat sekä tilan että nopeuden puolesta.

Lexarin uusi omistaja Longsys valmistaa myös mm. muistikortteja – lähinnä Kiinan markkinoille.

Lexar on myös yksi näytteilleasettajista Kölnin Photokina-messuilla 26.–29. syyskuuta.

Toimitus suosittelee:
100 vinkkiä ja kurssia kuvankäsittelyyn

Osaatko parannella kuviesi värit luonnollisiksi ja säätää niiden terävyyden optimaaliseksi? Jos et, nyt on hyvä tilaisuus oppimiseen.

Digikuva on juuri saanut valmiiksi kirjan, jossa on vinkkiä ja kurssia kuvankäsittelyyn Photoshopilla, Lightroomilla ja Elementsillä.

Kirja soveltuu kaikentasoisille oppijoille – olitpa aloittelija tai kokenut harrastaja, joka ottaa kuvansa raakatiedostoina.

Tämän kirjan avulla voit melko helposti nostaa valokuvasi uudelle tasolle perusteellisten ohjeiden ansiosta. Kursseissa käydään vaihe vaiheelta läpi erilaiset tehtävät, toiminnot, työkalut, säätömahdollisuudet ja kuvatehosteet.

Nyt saat 100 vinkkiä ja kurssia sekä kolme numeroa Digikuvaa hintaan 14,90. Lue lisää täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!