Kuvatuloste yllättävälle materiaalille

Kuvatuloste yllättävälle materiaalille

Seinälle ripustettavaa valokuvaa ei ole pakko painaa paperille. Saatavilla on myös materiaaleja, jotka tuovat kuvaan uusia ulottuvuuksia.

perjantai 16. joulukuuta 2016

Kun haluaa painattaa itse ottamansa valokuvan osaksi kodin sisustusta, sitä ei ole pakko painattaa perinteiselle paperille.

Valokuvan voi painattaa esimerkiksi alumiinilevylle tai akryylilasille. Kuvaa voi myös käyttää vaimentamaan meteliä tai kaikua.

Jos kaipaa luonnonläheisiä materiaaleja, kuvan voi painattaa kankaalle. Silloin kuvan pinta muistuttaa öljyvärimaalauksen pinnanmuotoa. Mahdollisuuksia on paljon.

Jotkut yritykset painavat valokuvista myös erikoistapetteja. Oman olohuoneen seinän voi siis päällystää kokonaan yhdellä maisemakuvalla.

Käsittele kuvat valmiiksi

Kuvista saa eniten irti silloin, kun niitä säätää oikealla tavalla ennen painattamista.

> Lue myös: Parhaat ilmaisohjelmat kuvankäsittelyyn

Kannattaa varmistaa, että kuvan koko ja tarkkuus riittävät valittuun tulostuskokoon. Muuten kuvasta voi tulla suttuinen ja pikselit erottua ikävästi.

Kuvat kannattaa ladata palveluihin parhaalla mahdollisella tarkkuudella. Osassa tulostuspalveluista voi värejä ja terävöitystä säätää verkossa, kun kuva on ladattu palvelimelle.

Tulostuspalvelujen osoitteita

Digikuvan uusimmassa numerossa 1/2017 annamme ideoita valokuvan tulostamiseen erilaisille materiaaleille. Tilaajana voit lukea koko artikkelin sivun ylälaidassa olevan linkin kautta.

Muista myös, että lehden tilaajana voit lukea 5 uusinta numeroamme mobiililaitteilla Wype-sovelluksen kautta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!