Luontokuvaaja työssään

Myskihärkien lisäksi kiikarilla on helppo löytää muitakin kuvattavaksi tarkoitettuja villieläimiä. 

© Morten Hilmer

Uusi videosarja luontokuvaajasta tositoimissa

Maaliskuun 5. päivästä alkaen voit seurata uutta sarjaa Etunurkassa. Kyseessä on kymmenosainen videosarja, jossa luontovalokuvaaja Morten Hilmer kuvaa myskihärkiä Norjan Dovrefjellissä.

tiistai 30. tammikuuta 2018

Olemme yhdessä kansainvälisesti tunnetun ja palkitun luontovalokuvaaja Morten Hilmerin kanssa tuottaneet videosarjan, ja 5. maaliskuuta katsottavanasi ovat kaikki ensimmäisen tuotantokauden kymmenen jaksoa. 

Uskollisille lukijoillemme tarkoitettu sarja löytyy osoitteesta etunurkka.digi-kuva.fi.

Sarjan seuraaminen edellyttää Digikuvan tilauksen, joten tilaa heti, niin pääset nauttimaan huikeista näkymistä. 

Täältä tutusta osoitteesta digi-kuva.fi löytyvä Etunurkka-osio sisältää videoita, kursseja, testikuvia ja muuta valokuvausaiheista materiaalia, joka on tarkoitettu vain tilaajille ja suljettu muilta.

Lähde luontokuvaajan mukaan jahtaamaan myskihärkiä

Ensimmäisellä tuotantokaudella Morten Hilmer lähtee Norjan Dovrefjellin talvisiin maisemiin etsimään ja kuvaamaan myskihärkiä. Sarjan aikana näet, millaista välineistöä hän ottaa mukaansa, millaisia haasteita hän kohtaa matkan aikana ja onnistuuko hän saamaan hyviä kuvia uljaista eläimistä Pohjolan ankaran talven keskellä.

Myskihärkä Norjan Dovrefjellissä
Myskihärkä

Aikaisemmalla Dovrefjellin-matkallaan Morten Hilmer kuvasi tämän myskihärän. Uudessa videosarjassa hän kertoo, miten tällaiset kuvat syntyvät. 

© Morten Hilmer

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!