Vesiputous Färsaarilla

Ei ihme, että Mikkel Beiterillä on yli 50 000 seuraajaa Instagramissa, koska hänen maisemakuvansa ovat ainutlaatuisia. Lisäksi hänellä on pari hyvää Instagram-vinkkiä, jotka hän paljastaa tässä jutussa. 

© Mikkel Beiter

Näin hankitaan lisää Instagram-seuraajia

Tanskalaiskuvaaja Mikkel Beiter on voittanut monia kuvauskilpailuja, ja hänen Instagram-profiilillaan on yli 50 000 seuraajaa. Nyt hän antaa vinkkejä, joiden avulla voit saada lisää seuraajia Instagramissa.

torstai 29. marraskuuta 2018 teksti Sarah Marie Winther

Jos Mikkel Beiteriä haluaisi kuvata yhdellä sanalla, se olisi päämäärätietoinen

Parissa vuodessa hän on kehittynyt aktiiviharrastajasta palkintoja voittavaksi valokuvaajaksi, ja aiemmin tänä vuonna hän löi itsensä läpi Sony World Photography Awards -kilpailussa.

Palkintojen takaa löytyy paljon lahjakkuutta mutta myös innostusta ja työtä. 

Mikkel Beiter puurtaa päivät it-järjestelmien parissa mutta pakkaa tilaisuuden tullen kameransa mukaan ja lähtee kohti kylmempiä ilmanaloja. Kuvansa hän toisin sanoen ottaa lähinnä loma-aikoinaan.

Lue myös: Seitsemän vinkkiä hyviin Instagram-kuviin

Instagram-seuraajilta uusia mahdollisuuksia

Noin se oli vielä vähän aikaa sitten. 

Mutta kun Instagram-seuraajien määrä alkoi hipoa 30 000:ta, Mikkel sai idean. Hän lähetti koemielessä viestejä hotelleihin ja autovuokraamoihin selittäen, mitä hän voisi yrityksille tarjota.

Useat niistä vastasivat kiinnostuneina, ja yhteydenotot poikivat yhteistyötä monien matkailualan yritysten kanssa. 

Beiter on solminut sponsorisopimukset myös Canonin, Goeckerin, Focus Nordicin ja NiSin kanssa niin, että hän voi lainata kaikkea ammattitason rungoista suotimiin vastineena sosiaalisen median näkyvyydestä. 

”Se on tärkeää, sillä siten voin matkustaa paljon enemmän kuin vain omasta taskusta maksamalla”, Beiter sanoo.

> Seuraa Digikuvaa Instagramissa @DigiNordic

Näin voit lisätä Instagram-seuraajiesi määrää

Kannattaa kiinnittää huomiota kuviensa julkaisuajankohtaan ja kuvateksteihin sekä omaan toimintaan ja käyttäytymiseen Instagramissa.

Sen Mikkel tietää hyvin, sillä yli 50 000 seuraajan hankkiminen on hänelläkin ollut kovan työn takana.

Tässä Mikkelin parhaat vinkit Instagramiin:

  • Lataa kuva tai kuvia aika klo 14:n ja 15:n välillä. Silloin USA:ssa on aamu ja eniten Instagram-käyttäjiä aktiivisena.

  • Muista laittaa aina pari hashtagia Instagram-postaukseen. Sivusto nimeltä Displaypurposes kerää hashtageja, joita kannattaa kopioida omiin kuvateksteihin. Sivusto löytyy täältä.

  • Vastaa ihmisille, jotka kommentoivat kuviasi. Se kannattaa tehdä puolen tunnin sisään, mikä lisää kuvan näkyvyyttä.
  • Ole aktiivinen Instagramissa tykkäämällä ja kommentoimalla muiden kuvia – se on paras tapa saada huomiota ja tykkäyksiä omille kuville.

Lisää Mikkel Beiteristä Digikuvassa

paitsi menestynyt valokuvaaja Mikkel Beiter on myös Digikuva-lehden innokas lukija.

Digikuvan uusimmassa numerossa 18/2018 kerrotaan, kuinka hän suunnittelee kuvansa, pelkää korkeita paikkoja ja kuinka hän oli lumimyrskyn kourissa Islannissa.

Tilaa Digikuva, niin voit lukea lehteä mobiililaitteilla Wype-sovelluksen kautta. Samalla pääset lukemaan Digikuvan kymmenen uusinta numeroa.

Samalla pääset käyttämään Etunurkkaa ja sen sisältöä. Etunurkka on Digikuvan verkkoympäristö, jossa on runsaasti videokursseja, kuvausoppaita, kuvankäsittelyn esiasetuksia, testikuvia ja niin edelleen.

Digikuva 18/2018

Digikuvan numerossa 18/2018 haastatellaan Mikkel Beiteriä, joka on Digikuva-lehden innokas lukija ja palkittu valokuvaaja, jolla on yli 50 000 seuraajaa Instagramissa sekä hyviä tarinoita kerrottavanaan. 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!